Nihal Candan'ın Kocası Hapse Düşünce Başka Sevgili Buldu

Nihal Candan'ın Kocası Hapse Düşünce Başka Sevgili Buldu
Kamuoyunun yakından tanıdığı Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın hapse düşmesiyle eski kocası yeni bir aşka yelken açtı.

Moda dünyasının parlak yıldızları Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ve dolandırıcılık iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi. Ancak son zamanlarda Nihal Candan'a dair kötü haberler gelmeye başladı. Anoreksiya teşhisi konulan Nihal, 37 kiloya kadar düşünce cezaevinden tahliye edildi.

Durumunu paylaşan anne Umut Candan, kızının durumunun endişe verici olduğunu ifade etti. Nihal'in sağlık durumunun ciddi derecede kötü olduğunu ve hatta ilkokul çağındaki bir çocuğun kilosuna kadar düştüğünü belirtti. Annesi, Nihal'in geceleri kardeşini sayıkladığını ve sosyal medya kullanmayı bırakacağını söylediğini dile getirdi. Saçlarının bakımsız olduğunu da ekleyen anne Candan, moral vermek için kuaföre götürdüğünü söyledi.

Anne Umut Candan, kızının eski eşi Mehmet Faruk Çiçek'e de sitem etti. Çiçek'in, cezaevi sürecinde Nihal'i yalnız bıraktığını ve hiç ziyaret etmediğini söyledi. Hatta iddialara göre, Çiçek'in yeni bir ilişkisi olduğu bile konuşuluyor. "nurmagazins" adlı Instagram hesabında yer alan iddialara göre, Çiçek yeni bir ilişkiye adım atmış ve hatta nişanlanmış bile. Bu gelişmeler, Nihal Candan'ın zorlu sürecine yeni bir boyut ekliyor.